میهمان عزیز خوش آمدید! برای بهره‌مندی از تمام امکانات لطفا وارد حساب کاربری خود شوید ورود یا  ثبت نام .

اطلاع رسانی

Icon
Error


سوال نظر سنجی : آیا با ریختن لیمو عمانی در قورمه سبزی موافقید؟؟ D;
انتخاب آرا آمار
  بله
نتایج مخفی است.
  خیر
نتایج مخفی است.
  مجموع 2 100%
میهمان های نمی توانند رای بدهند. وارد شوید یا ثبت انم کنید.
گزینه ها
مشاهده آخرین ارسال مشاهده آخرین ارسال خوانده نشده
Offline دکتر خادم پور  
#1 ارسال شده : دوشنبه, 18 سپتامبر 2017 10:03:35 ق.ظ(ساعت هماهنگ جهانی)
دکتر خادم پور
امتیاز:
تاریخ عضویت: 20/08/2017(ساعت هماهنگ جهانی)ارسالها: 198
آقا
ایران (جمهوری اسلامی)
مکان: تهران
تشکرها: 336 بار
234 تشکر دریافتی در 140 ارسال
اگر اغراق نکرده باشم فکر کنم که خورشت قورمه سبزی محبوب ترین خورشت بین ما ایرانی هاست. پختن این خورشت هم خیلی راحته فقط کافیه یک سری از فوت فن هاشو رعایت کنیم تا یه خورشت قورمه سبزی خوشمزه و جا افتاده داشته باشیم که علاوه بر طرز تهیه این خورشت فوت و فن هایش را هم مینویسم .
مواد لازم برای تهیه قورمه سبزی
500 گرم سبزی قورمه (تره، گشنیز و جعفری به یک اندازه و گشنیز1/3بقیه)
400گرم گوشت خورشتی بدون استخوان یا 500 گرم گوشت خورشتی با استخوان
4 الی 5 عدد لیمو عمانی
1/3 لیوان لوبیا قرمز
3 الی 4 قاشق غذاخوری پیاز داغ
آبغوره به مقدار لازم
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
A.jpg
مراحل تهیه قورمه سبزی
ابتدا گوشت خورشتی را به اندازه دلخواه خورد کرده و با پیاز سرخ شده روی شعله ملایم کمی تفت دهید تا تغییر رنگ بدهد .
B.jpg
بعد از تغییر رنگ گوشت زردچوبه و فلفل را اضافه کرده و باز کمی مواد رو با هم تفت دهید.
C.jpg
حالا لوبیا قرمز رو به گوشت اضافه کنید.
D.jpg
بعد دو الی سه لیوان آب جوش به موادتون اضافه کرده و در قابلمه رو بگذارید و شعله رو کم کنید تا گوشت و لوبیا با حرارت ملایم بپزن.
تا گوشت نیم پز بشه سبزی که ریز خورد شده رو با روغن سرخ کنید.
بعد از اینکه سبزی خوب و یکنواخت سرخ شد و گوشت هم نیم پز شد سبزی رو به خورشت اضافه کنید.
لیمو عمانی هارو هم میریزیم و باز 2 الی 3 لیوان آب جوش به خورشت اضافه کنید.
E.jpg
بعد از حدود 2 ساعت خورشت تقریبا جا افتاده و گوشت ها کاملا پختند. حالا نمک و آبغوره رو اضافه کنید و به خورشت حدود یک ساعت دیگه وقت بدهید تا کاملا قوام بیاد و جا بیفته تا مزه ها به خورد هم برن.
F.jpg
نکاتی برای یک خورشت قورمه سبزی خوش طعم و جا افتاده
برای خورشت قورمه سبزی بهتره از گوشت گوسفندی یا ترکیبی از گوشت گوساله و گوسفندی استفاده کنید، چون گوشت گوسفندی طعم خورشت رو خیلی بهتر میکند.
بهتره تکه های گوشت خورشت قورمه سبزی رو کمی بزرگ تر از سایر خورشت ها انتخاب کنید چون خورشت خوشمزه تر و شکیل تر میشه.
قبل از پخت کامل گوشت به هیچ وجه به خورشت نمک اضافه نکنید چون گوشت ناپز میشود.
در صورتی که از گوشت گوسفندی استفاده میکنید بهتره لوبیا رو از قبل چند ساعت خیس کنید چون گوشت گوسفندی خیلی زود میپزه و ممکنه لوبیا ها نپخته باقی بمونن ولی در صورتی که از گوشت گوساله استفاده کردید احتیاجی به خیس کردن لوبیا نیست چون زمان پخت گوشت گوساله بیشتره و لوبیاها وقت دارن تا کاملا بپزن.
در صورتی که از سبزی یخ زده استفاده میکنید نگذارید تا یخش باز شود و بعد سرخ کنید چون در اینصورت سبزی خشک میشود؛ همانطور که یخ زده اس داخل ماهیتابه بگذارید تا با حرارت ماهیتابه کم کم آب بشه و سرخ بشه
یکی از مهمترین نکته ها برای قورمه سبزی خوش رنگ و خوش مزه ؛ خوب سرخ شدن سبزی است. بنابراین سعی کنید سبزی را با حرارت ملایم و کاملا سرخ کنید ولی دقت کنید تا نسوزد و تلخ نشود.
مقدار روغنی که برای سرخ کردن سبزی به کار میبرید بستگی به چربی گوشت دارد در صورتی که گوشتها خیلی چرب باشند روغن سبزی رو کمتر بریزید.
برای چاشنی قورمه سبزی میتوانید از آبغوره یا آبلیمو یا گرد غوره استفاده کنید اما به نظر من آبغوره از همه چاشنی ها طعم قورمه سبزی رو بهتر میکند.
راز یگ قورمه سبزی خوشمزه در آرام پختن آن است، پس صبر و حوصله داشته باشید؛ حتی پیشنهاد میکنم که قورمه سبزی رو از شب قبل بپزید و بعد برای ناهار روزبعد دوباره گرمش کنید چون در یخچال ماندن آن خیلی خوشمزه ترش میکند.
هر چقدر قورمه سبزی شما کم آب تر باشد جاافتاده تر و خوشمزه تراست.
منبع: 2nafare.com

ویرایش شد بوسیله کاربر دوشنبه, 18 سپتامبر 2017 10:22:05 ق.ظ(ساعت هماهنگ جهانی)  | دلیل ویرایش: تصحیح غلط های کدهای رنگی

بزرگترین نامردمی آنست که شعله های عشق را درموجودی که قصد دوست داشتنش را ندارید ؛ روشن کنید .
thanks 3 کاربر از دکتر خادم پور برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
اطلاع رسانی
کاربران گرامی به منظور راهنمایی برای آپلود تصاویر و فایل، به انجمن "راهنمای آپلود تصاویر و فایل در انجمن" مراجعه نمایند.
Offline عرفان  
#2 ارسال شده : دوشنبه, 18 سپتامبر 2017 12:20:01 ب.ظ(ساعت هماهنگ جهانی)
عرفان
نقره کوچک : ارسالهای آموزشی مناسب
امتیاز:
تاریخ عضویت: 26/08/2017(ساعت هماهنگ جهانی)ارسالها: 214
آقا
ایران (جمهوری اسلامی)
مکان: مازندران
تشکرها: 103 بار
344 تشکر دریافتی در 181 ارسال
سلام
به شخصه از لیمو عمانی در هر نوع غذایی متنفرم ،لطفا برای من لیمو عمانی نریزیننیش خند
چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
thanks 1 کاربر از عرفان برای ارسال مفیدش تشکر کرده است.
Offline دکتر خادم پور  
#3 ارسال شده : دوشنبه, 18 سپتامبر 2017 01:23:35 ب.ظ(ساعت هماهنگ جهانی)
دکتر خادم پور
امتیاز:
تاریخ عضویت: 20/08/2017(ساعت هماهنگ جهانی)ارسالها: 198
آقا
ایران (جمهوری اسلامی)
مکان: تهران
تشکرها: 336 بار
234 تشکر دریافتی در 140 ارسال
سلام عرفان عزیز
چشم برای شما لیموعمانی نمیریزم . اما باید با برنج هندی کنار بیای . اشکالی نداره ؟
ضمنا منم لیموعمانی دوست ندارم ؛ ولی هروقت توی قورمه سبزی و قیمه میریزن ؛ اونا رو جدا میکنم و نمیخورم .
درعوض درمحل کار هروقت غذا حاوی لیموعمانی هست یکی از همکاران آنرا میگیرد و بسیار هم با اشتها میخورد . برعکس من وشما ایشان خیلی دوست دارند و البته طرفداران لیموعمانی خیلی بیشتر از ما (که دوست نداریم ) هستند .
بزرگترین نامردمی آنست که شعله های عشق را درموجودی که قصد دوست داشتنش را ندارید ؛ روشن کنید .
thanks 1 کاربر از دکتر خادم پور برای ارسال مفیدش تشکر کرده است.
Offline عرفان  
#4 ارسال شده : دوشنبه, 18 سپتامبر 2017 02:11:15 ب.ظ(ساعت هماهنگ جهانی)
عرفان
نقره کوچک : ارسالهای آموزشی مناسب
امتیاز:
تاریخ عضویت: 26/08/2017(ساعت هماهنگ جهانی)ارسالها: 214
آقا
ایران (جمهوری اسلامی)
مکان: مازندران
تشکرها: 103 بار
344 تشکر دریافتی در 181 ارسال
سلام دکتر خادم پور عزیز
راستش ما همیشه هر سال برنج یک سالمونو از خالم که شالیزار داره میگیریم ، اصلا نمیدونم این برنجی که شما میگین دقیقا چه مزه اییه ، ولی فکر کنم از اون پلاستیکیاست که با دوتا قاشق آدمو سیر میکنهچشمک
آخخخخخ ، کلا یادم رفت از محصول شالیزار حیاطمون عکس بزارم ، به نرگسیا هم دادم ، خیلی تر و تمیز رو همون خوشه برنج و خارج میکنن .
الانم زیر اون برنجایی که تراشیدیم و دوباره اب پر کردیم، البته نسبت به دفعه اول کمتر اب میبره .
از همون ساقه بعد قطع شدن دوباره جوونه میزنه و میاد بالا و محصول میده ، جز بهترین برنج های شمال ، عالی میشه ، ما به محلی به برنجش میگیم ، دِنوج
چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
کاربرانی که در حال مشاهده انجمن هستند
رفتن به انجمن  
شما نمی توانید مطلب جدید در این انجمن ایجاد کنید
شما نمی توانید برای مطالب ارسالی پاسخ ارسال کنید
شما نمی توانید مطلب ارسالی خود را حذف کنید
شما نمی توانید مطلب ارسالی خود را ویرایش کنید
شما نمی توانید در مطلب ارسالی خود نظرسنجی ایجاد کنید
شما نمی توانید در این انجمن نظر دهید
طراحی (قالب، لوگو و بنر) اجرا و راه اندازی توسط گروه بهتاپ BehtopGroup.ir 09125117459